15.1.09

18 Yasindan Kucukler Okumasin! Super Kahramanlarin Cinsel Hayatlari




Bu konu aslinda bu yoğun gündemde önemsiz görünebilir. Ancak super kahramanlar hayatının da çok kolay çok mutlu bir şey olmadığından da bir noktada bahsetmek gerek. En azindan mutsuzluklarını paylaşıp, onların parlak elbiseleriyle dünyayi kurtaran mutlu azınlık olmadıklarını, onların da problemleri, büyük problemleri olduğunu anlamak insan süper kahraman ilişkileri açısından faydalı olabilir.

Evet mutsuz dedim çünkü süper kahramanların cinsel olarak mutsuz olduklarını farkettim. Özellikle erkekleri. Yani öncelikle bütün dişi kahramanlar maaşalah ince belli, yuvarlak kalçalı, iri göğüslü, güzel, seksi varlıklar. Erkek kahramanlar da fena değil (herhalde ben pek anlamam ama) kaslı vücutlar, karizmatik yüzler, güç, başarı herşey var ama birşey eksik. Şu aşağıdaki fotoğrafa bir bakar mısınız? Özellikle slip kısımlarına...

Kadın kahramanlar her erkeğin rüyalarını süsleyecek hatlara sahipken, erkeklerde hatların en mühüm kısmı maalesef yok.

Haydi tamam bunu boşvereleim belki bunların kıyafetleri farklıdır falan diyelim. Mesela Superman. Adam koca trene kafadan yumruk atıp parçalıyor. Eli acımıyor bile. Böyle bir deriyle adamın normal bir kadından zevk alması mümkün olabilir mi? Mengene lazım ona.

Örümcek adam... Adamın zaten en karakteristik özelliği düz duvara tırmanması. Onu geçtim adamın kıyafetinde ağız bile yok. Hadi kırmızı mavi pötikareli taytlı bir adamla sevişecek bir kadın buldu, olmaz ya, kadının aynı zamanda "haydi ön sevişmeyi geçelim, öpüşmeden sevişelim" diyecek bir kadın da olması lazım. Yok artık.

Human Torch yakar, Ice Man üşütür. Hulk'un ve Fantastic Dörtlü'deki The Thing'in zaten şansları yok. Adamlar çok çirkin. Haydi diyelim ki kadınlar fiziğe önem vermez karizmatik, zeki, onları güldüren erkekleri çekici bulurlar diyelim ama bunlar ayrıca da pisikopat.

Neyse daha fazla da adamları harcamak istemiyorum ama allahtan super kahraman değilim ya... Zaten tayt yakışmaz ayrı ama yemişim dünyayı kurtarmayı. Sevişmek gibisi var mı ya?

5 comments:

Uyumsuz said...

Görev adamı olmanın zorluğu işte. Adamların kişisel hayatı yok ki cinsel hayatları olsun. Dikkat edersen bunların insan halleri de hep eziktir. Superman ve Örümcek Adam mesela. Zaten o yüzden Clark Kent bir gözlügü çıkarap da Superman olunca kimsenin aklına gelmez onun gerçekte o saftirik gazetici oglan oldugu. Herif o kadar silik ki çünkü.

Batman da keza öyle. Adamda para bol ama karizma sıfır. Çevresindeki kadınlar da sırf para için aslında onun peşindeler. Zaten Batman gerçekten karakter sahibi olsa her bölümde bir başka adam oynamazdı onu.

Kısaca efem kimse kendi özel hobileri, zevkleri, kendine göre bir dünyası olmayan erkekleri çekici bulmaz. Bence o bu acı gerçeğin altında o daracık taytların içinde cinsel organları da zamanla evrime uğramış yok olmuşlardır :)

Attila said...

Himmm. Bir sonraki yazımı özel hobilerime, zevklerime ve kendime göre dünyama ayirayim bari... :)

Feride Nizamettin said...

bi de dar ve sıkı don iktidarsızlık yapar ya, o gerçeği de hatırlatayım. Bunlar sırf dar donu bırak komple sıkı body içindeler. Fırlatsalar o daracık şeyleri, herbişeyleri rahatlayacak, arzular çağlayacak ama süper kahramanlık müessesesinin gereği sanırsam bu kostümler:)

JoA said...

pisikopatiye katılıyorum. benim 7 yaşındaki cüce bile batman kostümü giydiğinde "anne sıkışıyoo yaaa" demişti. zor bu adamcağızların işleri

Anonymous said...

Cam Girls

Nackte Amateure

Webcam Erotikchat